Stilte Wandelweekend Schiermonnikoog

 Het begin is stilte

….In die stilte mag je alles vergeten wat daarvoor vast stond. Je mag je gedachten vergeten, de gevoelens die je had, naar binnen gebogen of naar buiten. In de stilte is het mogelijk terug te keren tot jezelf …                                                                                             Hans Korteweg

Tijd voor stilte


Stilte is een schaars en kostbaar goed geworden. Wil je bewust de stilte  opzoeken dan kun je je opgeven voor het ‘Stilte wandelweekend’ op Schiermonnikoog. We zullen veel naar buiten gaan en wandelen in de duinen en over het lege strand, waar je de oneindige ruimte van de zee aan een ongeschonden horizon maximaal kunt ervaren. 

Opladen in de unieke stilte en weidsheid van Schiermonnikoog


Er is een licht programma met meditatie, ontspannings- en (Mindfulness-) aandachtsoefeningen. Ter inspiratie zijn er teksten vanuit de grote wijsheidstradities die je, samen met het samenzijn in stilte, helpen om tot innerlijke rust te komen. Op een aantal momenten is er de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek. Een deel van het programma is facultatief, zodat je er ook voor kunt kiezen om een dagdeel volledig in stilte door te brengen zonder dat je ergens aan mee doet. Een weekend voor iedereen die wil opladen in de unieke stilte en weidsheid van één van onze mooiste wadden eilanden.Interesse of nieuwsgierig geworden?

Individueel: Kijk voor de eerstvolgende tocht op open inschrijving in de agenda. Voor meer informatie kun je altijd contact met me opnemen. Of meld je direct aan voor de tocht in het voorjaar of najaar.

Voor teams of groepen: In overleg kan er een op maat gemaakt programma aangeboden worden op één van de eilanden of in één van de vele natuurgebieden die Nederland rijk is. Ook kan een stilte dagwandeling of seizoenswandeling op maat aangeboden worden. Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.