Werk in overeenstemming brengen met wie je bent

Werk is bij uitstek de plek waar je kunt uitdrukken wie je bent en wat je bezielt. In een loopbaantraject onderzoek je of dat wat je doet in je huidige werk nog in overeenstemming is met wie jij bent en wat jij met jouw unieke talent te bieden hebt. Naast wens kan er ook noodzaak zijn om je loopbaan tot nu toe te onderzoeken. Dat kan zijn als je niet meer naar wens functioneert of in het kader van reïntegratie of outplacement.

Maatwerk individueel loopbaantraject

Een loopbaantraject start altijd met een (vrijblijvende) kennismaking om te onderzoeken wat precies je loopbaanvraag is en wat ik daarbij voor je zou kunnen betekenen. Afhankelijk van de vraag bepalen we in overleg de lengte van het traject. Indien de werkgever of uitkerende instantie het traject vergoedt, vindt ook daar vooroverleg plaats en kan voorafgaand aan het traject een trajectplan met offerte gemaakt worden.

Individuele loopbaanbegeleiding kan goed gecombineerd worden met de opleiding Werken vanuit Eigen Kracht of het groepstraject Bezieling in je loopbaan.