Verdiep je werk als coach

Kun jij in de gesprekken die je voert, de mensen ook echt raken? Veel coaches beginnen hun praktijk vanuit de vakkennis en methodes die ze geleerd hebben. Maar wanneer je op zielsniveau in contact wilt zijn met cliënten heb je meer nodig. Door jezelf in de diepte te kennen vergroot je jouw vermogen om ook de ander in de diepte te begeleiden. Wij helpen je verder te gaan dan het mentale niveau, zodat je leert begeleiden vanuit je intuïtie, je lichaam en je gevoel.

Vanuit je eigen natuurlijke stijl

In deze opleiding leer je vertrouwen op jouw eigen natuurlijke stijl. Hierdoor blijf je ook in uitdagende situaties dicht bij jezelf. Je leert interventies inzetten die in het moment het meest doeltreffend zijn. Wat jij zelf ervaart, voelt en waarneemt in je sessies staat daarbij voorop. Keer op keer zijn onze deelnemers geraakt hoe snel hun cliënten zich hierdoor oprecht gezien en herkend voelen en zich sneller openstellen.

Je verdiept je coaching en coacht meer intuïtief en vanuit wat je ervaart, zodat je kunt inspelen op wat zich aandient in het contact. Opener, directer en met compassie. Je ontwikkelt je eigen stijl, je werk wordt leuker, dynamischer én impactvoller.

Wat levert het traject je op?

  • Je verdiept je zelfkennis en werk als coach
  • Je krijgt tal van inspirerende werkvormen aangereikt voor het begeleiden van individuen, teams en organisaties
  • Je leert verschillende methoden integraal toepassen: lichaamswerk, dromen, mindfulness en systemisch werk
  • Je ontwikkelt zelfvertrouwen om buiten vaste kaders te werken, je wordt vrijer en creatiever
  • Je leert in uitdagende situaties bij jezelf te blijven en te vertrouwen op je intuïtie
  • Je krijgt feedback en oefent veel
  • Je sluit af met een CPION erkend post HBO-diploma

Wil jij begeleiden met hart en ziel?
De eerstvolgende startdatum van de opleiding vind je in de agenda. Op de pagina Instrument voor hulp van het ITIP lees je alles over deze opleiding, de praktische zaken en kun je je ook aanmelden. Eerst nog meer info of vragen? Geef je dan op voor één van de informatieavonden over de opleiding of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 Logo van itip