Ik begeleid mensen en organisaties die vanuit wens of noodzaak het ‘gewone doen’ doen onderbreken om stil te staan bij wat hen werkelijk bezielt en hoe zij hun kwaliteiten en talenten (opnieuw) vorm kunnen geven. Ik maak bedding voor deze zoektocht. Ik houd van stilte, eenvoud, helderheid en ik werk graag met precisie en aandacht.

Sinds 1996 werk ik als zelfstandig gevestigd coach en trainer. Tevens ben ik verbonden aan het ITIP school voor leven en werk, als projectleider en begeleider. Opleidingen die ik heb gevolgd, zijn o.a. (Lerarenopleiding) Sociale Pedagogiek, de driejarige opleiding Integrale Toegepaste Psychologie, diverse vervolgopleidingen en Mindfulness Trainers opleidingen.

Wat mij steeds weer raakt zijn mensen die met vallen en opstaan een antwoord geven op wat op hun pad komt. En daarbij steeds weer contact wensen te maken met dat wat hen van binnenuit drijft. Mijn jarenlange werk met mensen en mijn verblijf van een aantal jaren in Nicaragua, heeft de liefde en ontroering voor het levenspad van de mens verdiept.

Ik ben getrouwd en we hebben een zoon (‘90) en een dochter (‘93).